Konferintza Komitett

        Se spune că o poză face cât 1000 de cuvinte. Deci un clip video face cât un articol întreg, așa că las de data asta vorbăria la o parte. 
        Enjoy!
 
 
P.S. Dacă v-a plăcut, nu fiți egoiști: dați un share și prietenilor voștri!!
 

Comentarii   

#1 Sperante,speran te........credulul 26-02-2016 17:41
Cind e programata transmisia și la Speranta TV?
#2 Betia puteriiSpartan 03-03-2016 06:29
Un articol interesant care se potrivește ca o mănușă cu situația prezentată în clipul de mai sus:

www.simonatache.ro/2016/03/02/sa-ne-ferim-de-betia-puterii-daca-nu-vrem-sa-imbatranim-urat/
#3 Si tot din seria Stanca , Credinta si platanele Diavoluluiiluminatul 03-03-2016 13:39
Domnule Razvan , ..de pe facebook :-*

Fara a dori in mod voit sa va jignesc ”credinta” , vreau sa va spun ca sunteti periculos . Periculos prin discurs si laudarosenie . Fetisizarea credintei nu face parte din creatia compozitionala a unui crestin . Pestera sau camaruta sunt destinate crestinilor autentici .

Restul , noi , cei care marsaluim pe aici in speranta ca ” ba a mea este mai buna ” , sunt doar pareri supuse in mod critic subiectivismulu i sau relativitatii . Toti suntem niste fake-uri religioase in diferite ipostaze ale mastilor pe care le purtam . Mersul regulat la Biserica este (in opinia mea ) doar echivalentul unor papagali liberi sa zboare intr-o colivie poleita cu aur .

Legat de povestea dvs , toti avem experiente narative de gen, dar parca scria pe undeva sa nu ne laudam cu ele .

Ce faceti dvs acum este un discurs tipic adventist . Si chiar daca nu sunteti botezat , va comportati bine de tot la ”platane ”. Mixati atat de bine fundamentalismu l cu prozelitismul incat va puteti inscrie urgent la Pastoratie ...ati intra cu nota 10 , cred .

Btw : sunteti sigur ca nu ati dat o raita pe la Martori, inainte sa ne eclectrizati cu atatea clisee onirice ?...

Aveti mare grija, ca recitati foarte bine autenticul fictional , cu o noima, sora cu copilarimea povestilor cu Ursul pacalit de vulpe , sau Doctrinuta cu multi fani !

Intr-un cadru mai larg al fotografiei de profil , s-ar fi vazut si lanturile pe care le purtati la picioare .
Dar , nu-i nimic ! Ne consolam si cu imaginea unei constiinte reprimate si disimulate intr-o piosenie nefireasca . Prea mult pacat , prea multa frica , prea mult zel , prea mult patos mistificator .

Paradoxal ! ....sunteti trist si epic in acelasi timp. Va recomand sa intrati repede la apa , poate asa reusiti sa mai temperati putin din erosul dramatic . Sau, puneti-va in pielea Adventcomunistu lui din filmulet !

” Ca sa conduci o Biserica nu ai ( mare ) nevoie de Dumnezeu ...asta este doar pretextul ”.....

Biserica de orice fel , piere din lipsa informatiei corecte , actualizate pe baza dovezilor empirice si nicidecum ezoterice, domnule Razvan .

In schimb mixeaza atat de bine ”adevarul ”... incat s-au inmultit Hitler-ii ca ciupercile dupa ploaie , iar bautura ei preferata este cocteilul fabricat din Holocaust si Gulag .

Consumatorii ?..religiosii ?..niste sfidatori ignoranti care se camufleaza perfect intr-o lume e retoricii mieroase . Domnul iarta , domnul stie , domnul are grija , domnul va da , domnul judeca , domnul va iubeste , domnul , domnul ,...domnul . Da , tu nu poti face nimic fara acest accesoriu imaginar ?...tu nu poti judeca nimic cu mintea dumitale ?...ba , din cate spui vorbesti cu el zilnic !...si cam ce povesteste El ?.nu zice ca e satul cand vede atata prostie si manipulare ce misuna prin mormintele astea varuite ?..Brrrr ...tre sa ai putina sinceritate sa recunosti , deh ...

Domnul sa va binecuvinteze domnule Razvan Casu ,(asta ca sa raman in sfera cliseelor) si sper sa nu va treziti intr-o buna zi ca suferiti de sindromul copilului trait in lagar , daca nu cumva v-ati virusat ireversibil . N-o sa ma rog pt dvs , ca nici pt mine nu s-a rugat nimeni , dar totusi am lepadat ochelarii de cal . Multumiri aduse fratelui Goagal :D

Ps : mai verificati odata Stanca va rog , sa nu cumva sa fie din Coreea de Nord. ;-)

You have no rights to post comments