Comunicat important pentru microbiștii de ziua a șaptea

            Atențiune, atențiune! Urmează un comunicat important pentru microbiștii de ziua a șaptea:
            Având în vedere că meciul de deschidere al Euro 2016 între Franța și România se va desfășura vineri 10 iunie începând cu orele 22.00, Uniunea Română a microbiștilor de ziua a șaptea recomandă adventiștilor microbiști-fundamentaliști-credincioși-paranoici care doresc să vizioneze la TV acest meci să călătorească cât mai spre vest pentru a urmări partida.
            Datorită diferenței de fus orar, pe continentul american se va putea urmări partida fără a atrage mânia zeului sabatist și fără a-și deranja neuronii responsabili cu conștiința religioasă.
           
           Conform înțelegerii dintre Creator și Adam, ziua a șaptea începe vineri seara dar nu se specifică pe ce meridian.  Deși se știe că Edenul a fost localizat undeva în Africa, nu se poate argumenta că pe acolo trece Meridianul Sabatic Universal, deoarece ar fi un mare haos în Cer, datorită multitudinii de fusuri orare.        
             Așadar, adventiștii consideră că serverul ceresc programat pentru a înregistra păcatele săvârșite în sabat este setat să înregistreze abaterile de la normă în funcție de poziția soarelui pe cer. Datorită acestei particularități, călătorind, spre exemplu, în SUA, puteți fenta computerul înregistrator de păcate, chiar dacă sunteți cetățeni români.
 
            Contactat telefonic, responsabilul cu Regulamentul de aplicare al Legii Sabatului Evreo-puritan de la Uniunea sus amintită a afirmat că ” ...suntem conștienți de costurile unei astfel de excursii, dar mai bine îți pierzi banii, decât sufletul! În plus, se poate folosi această ocazie inclusiv pentru a viziona în direct predici ale lui Edi Constantinescu, dacă alegeți să mergeți la Chicago”.
 
            Atenție! Se recomandă ca în timpul vizionării meciului să nu se comunice telefonic sau prin aplicații mobile cu frații lor de credință din România, deoarece computerul ceresc responsabil cu păcatele recunoaște IP-urile și le identifică în funcție de zona de proveniență. S-ar putea ca dumneavoastră să fiți în siguranță, dar prietenul din România să fie înregistrat la delictul „călcare de Sabat”.
           
            Pentru doritorii de bilete spre SUA, agenția de voiaj Adventomania organizează curse charter cu avioane Airbus 380, anticipând numărul foarte mare de solicitări. Pentru primele 5 persoane înregistrate oferim opțiunea de a participa în direct la dezbaterea lecțiunii de la Chicago, astfel prietenii voștri vă pot vedea la TV. Cool... nu-i așa??
            Locuri limitate. Înscrierea se face în ordinea prezentării cererilor. Pentru viză, rugați-vă cât mai mult... mare este puterea rugăciunii fierbinți a unui suporter adevărat care dorește să vadă meciul cu conștiința curată.

Comentarii   

#1 Pazea , ca s-au infuriat suporterii Sabatului , si arunca cu brichete!iluminatul 03-06-2016 12:12
Motto : ”Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a poruncit unor profitori, sa-i faca niste campionate cu care sa castige Marea Lupta ”


Dap !..si toate acestea pentru ca nu marimea capului conteaza , ci cat este de sec ! apoi sa nu uitam ca orice minciuna mare , a fost initial mica . Imi este pur si simplu rusine atunci cand toti crestinii se lauda ca Omul a fost facut dupa chipul lui DUmnezeu !..Pe bune ?..chiar suntem inconstienti cu acte in regula !

Analitic vorbind , minciuna religioasa rezista in timp daca marea turma este tinuta cat mai mult in ceata . Adventistul ? o specie care inghite niste promisiuni iluzorii pentru a renunta la dreapta ratiune , care, oricum toti ne nastem cu ea . Dar pana la inceperea lui Euro 2016 , capacitatea de a gandi cu propriul cap , cu siguranta ramane cel mai mare adversar al ”microbistilor” adventisti . Fara ei , multi predicatori (a se citi antrenori) ar fi vaduviti de o paine alba ..

Spartaneeee , religia fara compania prostilor nu prea are farmec....tot asa cum nu are nici un meci de fotbal fara suporteri ! Asta ca sa priceapa toti cei care iubesc ”sportul” . Si vad ca deja se agita ”microbistii ”. Astora nu le mai trebuie decat niste biasuri cognitive care sa le confirme ca stau cu capul in jos si cu coada sus ! iar ”mingea” intotdeauna este in afara jocului . :-x

Daca cineva zdravan la scufita , are senzatia ca un Creator Mega-Super-Ultr a-potent are nevoie de niste mancatori de soia, sa-i faca galerie , inseamna ca nu a inteles aproape nimic din modul cum functioneaza lumea in general si spiritualitatea in particular. :eek:
#2 O tema pentru acasa pentru Labută Mo :)iluminatul 03-06-2016 13:08
Pentru ca te consideri o persoana extrem de vintage , as dori sa-ti imaginezi cu cine poate fi inlocuit personajul Jana din clipul urmator . Poate gasesti si niste similitudini cu frizerul , si croitoria , etc...hai ca Ursii sunt intelepti ;-)

Dar cel mai important , contextual vorbind , ce a vrut sa transmita la sfarsit, artistul !!
Si nu ma refer la tine , ci la adventism in general :D
https://www.youtube.com/watch?v=uG2LEOAOyqk
#3 Pt domnul Munteanu , o mica intrebare !iluminatul 03-06-2016 13:21
Domnule Munteanu ,

Cand se lanseaza in limbajul adventistilor sintagma ”oaia neagra ” nu sunteti de parere ca se ignora total faptul ca si oaia alba este la fel de proasta ?....asta pt a constientiza cine sunt de fapt penibilii ....intreb doar , si sper sa nu va stresez neuronii prea tare :sad: ..in rest pareti un suporter OK
#4 Parisul sub ape...Spartan 03-06-2016 13:31
Spuneam că mare este puterea rugăciunii...!
Cine știe dacă nu cumva se amână meciul din cauza ploilor, pentru sâmbătă seara...??!!

Frați microbiști, genunchiul jos... cine știe dacă ploile astea nu sunt răspunsul la rugăciunile voastre!!
#5 Rusu plinsucredulul 04-06-2016 12:04
Citind articolul am crezut că după recentele evenimente +pauza pe care ți-ai luat o ,te-ai"bolinzit "gindindu-ma ca nu mai știi cărora te adresezi,dar m-au lămurit amici nostrii ,Roland,Muntean u,Chiruta and alții ca ei........ Apropo ai schimbat linia blogului in pamflet
#6 SpovedanieSpartan 10-06-2016 19:02
Sunt cam obosit, dar chiar dacă nu o să prind finalul partidei, cu siguranță că o să îmi placă să ascult imnul național în seara asta. Fără remușcări și fără regrete, deoarece conștiința nu mă mustră... ce nu vine din încredințare nu este păcat.

HAI ROMÂNIA!!
#7 2-1 "rezultat mare",precum "victoria" PNL-ului la localecredulul 11-06-2016 09:58
"HAI ROMANIA"-unde?c u o echipa modesta,fara"pu pat icoane"in timpul meciului?fara portar bine ca n-am primit o "caruta" de goluri.
Parca am asistat la o predica mediocra,intr-o biserica mediocra(romani stiu de ce).
La mai multe.......... .. :-* :cry: :P :D
#8 mult zgomot pentru nimic!realistul 11-06-2016 22:06
Azi in sabat, LA ORA 11 A FOST TRNSMISA IN DIRECT PREDICA PRESEDINTELUI MARET ,de conferinta generala.
Mai slaba decat meciul de aseara,pacat de cheltuiala,si de marea gloata adunata ,care a plecat acasa mai flamnda de cum a venit. Predica slaba si muzica la fel de slaba,PACAT,PAC AT, PACAT!!!
#9 risipa de energie....dendtrita Esal 16-06-2016 15:28
slaba ptr cine(predica ursuletului)? ptr auditoriul acela sigur nu! altfel nu s-ar afla acolo.....
si-a infipt bine dl zeu adventist ghiara in ei , dar tinand cont ca natura nu face greseli, e buna a naibii conditionarea religioasa , ori contribuie la trezire, ori te catapulteaza in slavi senine la dl zeu in paradis.(mai devreme sau mai tarziu, cu alzheimer sau nu)
oricum intr-un fel sau altul cu urmasi sau fara, adn-ul se propaga fara sa-l pazim noi .
Pana una alta religia e un joc(joaca) ca oricice altceva. (realitatea este o iluzie mai persistenta).
Religia e pe aparate de mentinere in viata de ceva vreme(operatia azs, o chestie relativ noua, inca da impresia ca dl zeu e gras de ofrande si bine mersi) , nici o grija vine din urma generatia care va trage stecherul din priza ;-)

E asa faina viata, ca nu stiu daca merita sa iti consumi energia in incercarea de a trage covorul de sub picioarele religiosilor, afara de faptul ca ai gasit un fagas prin care sa iti faci propriul joc al vietii folosindu-te de asta.

salutari din caraibe! :D
#10 Cine are curaj sa comentezebeniamin 18-06-2016 19:51
As vrea ca un apărător al sistemului adventist sa comenteze predica lui Flavius Pana ,predica afișată pe face book-ul lui Flavius Pana.

""Profeții despre liderii bisericii"

Acest pastor zice aceleași lucruri despre conferință Muntenia,lucrur i pe care le.a menționat și Spartan..

Roland MO, dacă ai curajul încearcă și tu un comentariu.
#11 o victima a credintei "'oarbe ''realistul 19-06-2016 16:04
A trecut o saptamana de cand Cristicel a fost depus in patul de pulbere al pamantului. Aproape 300 de persoane au fost la inmormantare,si foarte multi pastori. Nu ar fi avut loc acest eveniment ,daca asculta si mergea la operatie,dar el a crezut orbeste ca prin leacuri babesti,si naturale ,dar si ca Dumnezeu va interveni in mod miraculos se v-a vindeca.

Cunosc mai multe cazuri de acest fel,pacat ca oamenii sunt atat de naivi,si platesc apoi cu viata !!! Pacat si de tineretea lui !
#12 Se intampla si la case mari !realistul 21-06-2016 23:05
O biserica de capitala a fost ''SAPUNITA'' la predica de cina pt-ca enoriasii nu au participat la curatenia locasului.Predi ca a fost focalizata pe lauda a primei diaconese trecute de 70 de ani,iar de mielul de fertfa nu a fost amintit absolut nimic.

O CINA SUPARATA ASA DE TARE NU AM LUAT IN VIATA MEA,PACAT CA NU A FOLOSIT UN ALT MOMENT DE ORA DE DIRIGENTIE!!! SPARTANE,CRED CA TU AI FOST MAI CASTIGAT !!!!!!!!!!

You have no rights to post comments