Demascarea Brexit-ului adventist

     De o săptămână curge multă cerneală adventistă. Unul după altul, pastorii și evangheliștii adventiști simt nevoia să își dea cu presupusul: Europa se destramă... profeția se împlinește... VINE ISUS ÎN CURÂND!!!

     Nu am scris despre asta pentru că nu îmi place să reacționez, adică să gândesc la comandă: gata, avem un eveniment, trebuie să scriu pentru că este la modă. Nu, prefer să se liniștească apele apoi să emit o părere, dacă mai este cazul.

     Totuși, ca o contrabalansare a propagandei adventiste din ultima săptămână vreau să vă supun atenției și o altă părere care aduce lumină în această situație, așa că vă recomand să vă rezervați 30 de minute pentru a urmări explicațiile pertinente oferite de Edy Constantinescu. Iar dacă nu aveți răbdare, ascultați măcare concluziile: astfel veți înțelege de ce propaganda adventistă lucrează în foc continuu pentru a convinge lumea că ei, numai ei, au dreptate.

     Vizionare plăcută!

 

Comentarii   

#1 atotstiitorii de ziua saptea ...realistul 03-07-2016 19:50
Cand vom realiza ca am devenit penibili cu scenariile noastre cu privire la revenirea Lui ISUS ??? Istoria BAZS ESTE PLINA DE ANTECEDENTE,si nu vrem sa ne potolim in a face speculatii ,SI ASTA PE FONDUL ATOTSUFICIENTEI LAODICIEANULUI BOGAT.

Sa fim realisti ca aproape nimeni nu mai vrea sa vina ISUS.dar se arunca praf in ochii enoriasilor,ca se apropie sfarsitul,si sa faca pe oameni sa mai scoata banii de la punga,si sa -i doneze bisericilor. Miza este a fost si va ramane banul,care domina totul,dar absolut totul !!!

Cei mai surprinsi de revenirea Lui Isus vor fi chiar adventistii,car e sunt pusi pe adunat averi si care devin tot mai materialisti din zi in zi.
#2 @ din seria basmul adventist si capetele de lemn:)iluminatul 13-07-2016 13:37
Spartane , abia acu vazui ca mai postasi un ”psalm luminos” pentru credinciosul lobotomizat ! Asta cu Brexit-ul face parte din momentul ala cand tot adventismul planetar , pica pe fenta unora care stau cocotati pe seiful plin cu zecimi/daruri si inca ignora faptul ca nimeni de pe lumea asta nu poate spune cu acuratete ce se poate intampla peste 2 ore , daramite peste sute sau mii de ani . Cam tot asa au picat si Smith, Miller si EGW in1919 , cand au legat ombilical Levitic 16 de Daniel 8:14.

Da, stai sa vezi acum ca incepe marea imbecilizare, in care sunt chemati toti spalatii pe creier sa impartaseasca om la om idiotenia din Daniel , care , pentru orice adventist cum neuronii sinceri( ca mai sunt si d-astia !) isi da seama ca povestea de acolo nu are nici o legatura cu perioada in care traim noi/sau viitor , ci se referea doar la timpurile ( literar vorbind )monahului seleucid Antioh Epifanul si persecutia evreilor. Sa combini Daniel 8 : 11 de asa natura sa ti se potriveasca eculubratiile hermeneutice si sa introduci Roma in profetie pe usa din dos , mi se pare o prostie asa de mare, cum numai la adventisti intalnesti . Cum bunica ”White ”sa nu vezi ca nu pacatele poporului profanasera templul , ci doar o invazie straina , pagana , cum era socotita la vremea aceea.

In concret , la fel se intampla si astazi cu adventistii . Li se pun in carca tot felul de ”jertfe” care sa-i curateasca si sa-i aduca mai repede in cer, culmea , la o noua judecata . Dar sa retinem , nu cu sange , ci cu foooartee multi bani si reguli stupide care ingradesc libertatea de gandire si constiinta .

Daca prin absurd lobotomizatii astia ar avea urechi sa auda si altceva decat le servesc Mark Fin(dolarei) & comp. , ar stii ca profetia pe care o scot din cufar la vreme de exod denominational, nu este deloc un adevar Biblic , ci doar o noua modalitate de a capitaliza uman si material de pe urma unor oameni speriati si alimentati sistematic de o chestiune pur economica/ politica de genul Brexit .

Daca se cred asa mari specialisti si profeti ii rog public sa ne spuna concret cu date precise (noua ”prostcredincio silor”) cand si cine va fi urmatoarea tara care paraseste blocul comunitar european. Cu o singura conditie : sa nu mai aud cuvinte de genul ” iminent ” , ”curand ”, ” timpuri din urma ” , ”marea strigare ”, ”ploaia tarzie” .

Nu de alta , dar dincolo de sofismele astea , se pare ca din nou vom asista la un program de rapire in masa , a unor oameni sinceri ( victime sigure) prin nestiinta lor . Sigur ca pentru marea gloata este ceva grozav sa vezi cum adventismul renaste din propria-i naftalina, dar sa nu uite nimeni ca totusi traim in secolul 21 si nu mai putem permite(o parte din noi ) ca nimeni si nimic sa ne agaseze opiniile despre viata si lume . La anul se pregateste o noua telenovela de lung metraj marca inregistrata in USA. Vine Marele sef de trib sa va ameteasca cu conserve vandute la gradinari :D

De fapt , adventismul ” modern” nu este altceva decat o Oana Lis cu pretentii de Antonia .( sa ma scuze cele doua dar alta comparatie mai buna nu am gasit )! O struto- camila tunata in functie de cum curge banutul :-x

Ps : oare din moartea fraierului ala de Iisus , intelegem noi astazi ceva mai mult decat jertfe , ispasire , sanctuar , zecimi , daruri , levitic, iudaism , manuale , calatorii stelare , rapiri , religii cu miile ?

Inca va mai imaginati ca Iisus merge cu jalba-n protap la Tatal, sa ce ? ..pupa mama pa ei dă specialisti :lol:
#3 ''Conserve la gradinari''realistul 19-07-2016 04:43
Am urmarit toate evanghelizarile tinute de pastorii americani,si am tras o singura concluzie; ca ne cred de prosti,analfabe ti,inculti si setosi dupa o conserva expirata si chiar alterata.

Cred ca merg cu aceleasi predici ca si in Africa,si asta ma zgaraie pe creier,ca mai si stam drepti inaintea lor,dupa ce ne ne cred de prosti. Avem pastori afara de origine romana foarte buni pt evanghelizari,d ar pt eii nu sunt bani si nici nu se doreste din invidie pur si simplu.

Romanii se leapada de neam f usor si prefera pe oricine altcineva numai sa nu fie dintre noi,si culmea, asta se petrece la varful conducerii,nu la nivelul de jos al membrilor.

Pentru cei amatori de niste predici bune, cu subiect si predicat ,puteti intra pe ''PROCRED.RO'' ,si sa ascultati un vorbitor adevarat,care nu ocoleste adevarul.

Se pare ca a venit vremea ca ''pietrele''sa vorbeasca !!!
#4 despe conserve si gradinaricredulul 13-08-2016 12:14
Cu exeptii(nu stiu in ce cantitate) sintem prosti analfabeti,incu lti si setosi dupo o conserva expirata si alterata,numita adventism.Pe majoritatea ii vezi dind din cap a aprobare si cu aminuri Doamne, la postiile pe care le debiteza unul si altul de la anvoane.Singuri "ochelari"cu care se "citeste" biblia sint pastori,vorbito rii "acreditati"si "spiritul profetic".Cum vreti sa nu predomine prostia si incultura.Spart anul spune ca va trebui sa asteptam sa moara generatia invechita in "aminuri,ca sa apara un reviriment in adventism,dar uitati-va si la generatia "informatizata" de tineri si mai putin,cite "aminuri" se dau acelorasi prostii dar scrise acum pe bloguri si pe retele sociale.As vrea sa fiu un "profet" fals si un reviriment sa apara in viitor,dar sansele sint atit de imfime incit "conserva"tot alterata va ramine.

You have no rights to post comments