Adevărul gol-goluț despre adventismul contemporan

          Vă recomand să investiți o jumătate de oră din timpul vostru pentru a urmări o radiografie extraordinar de pertinentă a adventismului contemporan. Lucruri cunoscute de unii, acum scoase la iveală și explicate publicului larg.
           Urmăriți acest clip pentru a ști pe ce corabie navigați și pentru a nu mai permite în continuare să fiți duși cu preșul „evangheliei”. 
 
          Minte deschisă vă doresc!

 

Comentarii   

#1 Adevăruri simplistecredulul 26-11-2016 12:54
Paralela făcută de EC cu alegerile din state sint cam forțate.Marele adevăr este ca "frica păzește bostanaria"AZS. Fraierii întrețin un sistem de oportuniști.Opo rtunistii vor veni permanent cu vreo nouă "știre despre împlinirea" vreunei"profeți i"pt a tine încălzită o ciorbă calda care de demult are un miros fetid de putreziciune.
#2 Frica hraneste sistemul corupt...realistul 27-11-2016 12:01
Sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem ca aproape tot ce facem pt biserica este determinat de teama de a nu deveni subiect de discutie pt ceilalti,si nu ca iubim atat de mult ceea ce facem. Aproape totul e o parodie ieftina,si din cauza aceasta multi tineri nu mai suporta ipocrizia si pleaca din biserici.Batran ii sunt manipulati cel mai usor,dar peste cativa ani vor trece la odina,si atunci sa vedem ce va mai fi .

Voltaire spunea;E dificil sa eliberezi prosii de lanturile pe care le venereaza.

You have no rights to post comments